Коломия Єднає

Коломия https://www.booked.net
+10...+20° C
Background Image

Фестиваль вуличних мистецтв “Арт-візія”

Фестиваль вуличних мистецтв “Арт-візія”

проспект В'ячеслава Чорновола, Коломия, Івано-Франківська область, Україна
Specification

 

Щорічно в переддень Дня молоді в середмісті Коломиї проходить фестиваль вуличних мистецтв «Арт-візія». Вуличні музиканти, артисти, художники, літератори, хенд-мейдери та фотографи заповнюють мистецтвом серце міста та дарують незабутню феєрію емоцій цієї  літньої атракції. Вже за традицією, створюється графічний стріт-арт на будівлі, що стає естетичною заміною стихійної реклами.

Фестиваль має на меті боротьбу зі стихійними явищами, які насичують вулиці міста, показуючи альтернативу – вуличне мистецтво. Традиційно на фестивалі мистецтва представлена  жива музика, майстер-класи, фотовиставка, театр тіней, лазерне шоу, “open air”, а ще – багато неординарних особистостей, творчість яких не вкладається у звичні рамки.

Концепт вуличного мистецтва – імпровізація і легкість, що створює загальну атмосферу вільного мистецтва, яке можна почути, відчути і навіть спробувати на дотик.

Крім того, це чудова можливість відкрити нові таланти та залучити практикуючих майстрів мистецтва для повного розкриття їх талантів і вмінь. Важливою місією “Арт-візії” є збереження естетики історичної частини Коломиї та створення комфортного міста для своїх мешканців. Такі фестивалі піднімають культурну та духовну свідомість коломиян, відкривають нові особистості, стимулюють розвиток молоді тай міста загалом.

No Reviews

проспект В'ячеслава Чорновола, Коломия, Івано-Франківська область, Україна

Побудувати маршрут
Імя
Написати листа